Българските граждани не искат предсрочни избори. Не виждам такова желание

...
Българските граждани не искат предсрочни избори. Не виждам такова желание
Коментари Харесай

Ива Митева: ИТН е начертала само една червена линия

Българските жители не желаят предварителни избори. Не виждам такова предпочитание нито в опозицията, нито в ръководещите. Те няма да доведат до нищо по-добро - изборната интензивност ще е още по-ниска, фрагментацията - по-голяма. Това разяснява зам.- председателката на Народното събрание и народен представител от " ИТН " Ива Митева пред Би Ти Ви.

Тя напомни, че за разлика от други съдружни сътрудници във властта алената линия на Има Такъв Народ била единствено една - Северна Македония.

Компромиси с правата на българите и със съвестта си няма да създадем, съобщи тя във връзка интернационалния напън върху българското държавно управление са разреши районен съд Македония да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз още това лято. Останалите сътрудници развяват червени знамена всеки ден и при всеки мотив плашат, че ще изоставен обединението, добави Ива Митева.

Според нея обаче било обикновено обособените партии в обединението да имат основни разлики и все пак да са дружно във властта - подобен бил вотът на народа. Тя удостовери, че Има Такъв Народ ще внесе закон партийната дотация да стане 1 лева на глас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР