Българските граждани не искат предсрочни избори, не виждам желание нито

...
Българските граждани не искат предсрочни избори, не виждам желание нито
Коментари Харесай

Ива Митева: Българските граждани не искат предсрочни избори

Българските жители не желаят предварителни избори, не виждам предпочитание нито в ръководещите, нито в опозицията за такива. Това сподели заместник-председателят на Народно събрание Ива Митева в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

Според нея резултатите от предварителни избори в този момент ще са още по-ниска изборна интензивност и по-фрагментиран парламент.

Разногласия в обединението съгласно нея са обикновено събитие, откакто в нея са събрани крайнодесни и крайнолеви обединения. Особено доста разликите са се показали при дебатите към изпращането на военно-техническата помощ за Украйна, АПИ, квотите в комисиите.

„ Трудно, доста мъчно работи Народното събрание. Може би това го приписвам и на обстоятелството, че ръководителите на множеството комисии са нови сътрудници, които не са били в Народното събрание. Трябва им време, с цел да навлязат, да стартират да работят по този начин, както би трябвало да се работи. За страдание с това време не разполагаме поради динамизма и поради сложността на въпросите, пред които сме изправени всекидневно ", сподели Митева.

Тя изясни, че една от аргументите да се бави приемането на законопроекта за колекторските компании на Корнелия Нинова са недостатъци в него, като обстоятелството, че обгръща доста дребна част от вземанията. В него не участва банковият бранш, посочи депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР