“Българските граждани и досега би трябвало да са се уверили,

...
“Българските граждани и досега би трябвало да са се уверили,
Коментари Харесай

Ирена Анастасова и Велизар Енчев: БСП ще подобри резултата си на 11-и юли

“Българските жители и до момента би трябвало да са се уверили, че Българска социалистическа партия не просто приказва за разграждане на този модел, а от 4 години ние се борим с всички сили против него. Сега това може да стане с ново постоянно държавно управление, със законодателни промени, с промени в правосъдната система, което да докара до възприятието за правдивост в хората. Виждахме, че институциите с изключение на, че нехаят, правеха чадър, с цел да се случват тези неща. Всички законодателни промени, които би трябвало да бъдат направени, би трябвало да се случат в едно работещо Народно заседание. Само посредством законодателни промени може да бъде изменен моделът.” Това съобщи пред bTV заместник-председателят на Българска социалистическа партия и лидер на листата на левицата в Ловеч Ирена Анастасова в взаимно присъединяване с лидера на Българска социалистическа партия в Кърджали Велизар Енчев.

“За сформиране на държавно управление в идващия парламент Българска социалистическа партия ще има решаваща роля, защото е незаобиколим фактор и това ще се види на изборите.”, увери Велизар Енчев.

“Ако желаеме да вървим напред освен като обединител на лявото пространство, а и България да върви напред, би трябвало да има съществени правила, върху които да има единение и обединяване. Затова Българска социалистическа партия като най-голямата лява партия в България подадохме ръка. Това трябваше да се случи, тъй като с различия не може да се върви напред.”, разяснява Ирена Анастасова. Тя акцентира, че това, което сплотява лявата коалиция са главните правила на лявото - грижа за хората.

Велизар Енчев акцентира, че досега няма никакви забележки към работата на служебния кабинет, изключително по работата на външния министър, имайки поради твърдата позиция на България по разногласието със Северна Македония. “Симпатизирам и на икономическия и финансов министри и това, което те вършат може да докара до доста позитивни резултати, в случай че това се продължи от постоянното държавно управление.”, уточни Енчев.

“БСП бе единственият изострен конкурент на съмнителната корекция “Слави Трифонов” - да се открият безграничен брой секции в чужбина, включително в Турция. Това предполжение на Трифонов бе подкрепено и адвокатствано преди всичко от Мая Манолова.” напомни лидерът на Българска социалистическа партия в Кърджали. Той посочи, че с тази корекция се изкривява освен изборният развой в Турция, а въобще.

“Няма нито една страна членка на Европейския съюз, която да е приела подобен закон. Това бе направено от партийния нарцисизъм на Слави Трифонов и на Мая Манолова. Точно в тази страна, в която не се съблюдават човешките права, където техният президент не даде стол да седне на ръководителя на Европейската комисия Фон дер Лайен, а те им дават опция да откриват безотговорен брой секции и да се проведат почтени избори.”, изрече опасенията си Енчев.

Той изрази вяра служебното държавно управление да вземе поради оповестената от Антикорупционния фонд и доказана от вътрешния министър Бойко Рашков информация, че Кърджали е водач в следения избор - като там 30% от вота е следен. Велизар Енчев изясни, че там всяка община е с кмет от Движение за права и свободи, а те имат още 200 техни кмета, които са покровители в секциите.

“За 130-годишната си история Българска социалистическа партия е правила доста неточности, само че в никакъв случай не е правила една неточност - в никакъв случай не се е отказвала от грижите за хората. Дори когато сме се разделяли. Всичките ни оферти са били в тази посока - в грижа за хората.”, съобщи Ирена Анастасова.

Велизар Енчев разяснява, че появяването на Жан Виденов тъкмо в този миг, когато се обрисува доста положително показване на Българска социалистическа партия, цели единствено едно - понижаване на процентите и въздействието на Българската социалистическа партия.

“Та Николай Малинов, който се явява на изборите с Жан Виденов, поддържа Бойко Борисов на предходните парламентарни избори.”, напомни той.

“На изборите на 11-и юли Българска социалистическа партия няма да бъде трета политическа мощ. Ние ще подобрим резултата си от предходния избор.”, увериха Ирена Анастасова и Велизар Енчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР