Български възход“ ще подкрепи кандидатурата на проф. Николай Габровски за

...
Български възход“ ще подкрепи кандидатурата на проф. Николай Габровски за
Коментари Харесай

„Български възход“ ще подкрепи проф. Габровски, но не и предложения кабинет

„ Български напредък “ ще поддържа кандидатурата на проф. Николай Габровски за министър-председател, само че не и проектокабинета му. Това сподели водачът на партията Стефан Янев от парламентарната естрада на Народното събрание по време на дебатите преди гласуването за избор на постоянно държавно управление.

“Ще подкрепим персонално проф. Габровски като претендент за министър председател, в това време парламентарната група на “Български напредък ” няма да поддържа препоръчаната конструкция и състав на кабинета заради неналичието на тези детайли, за които стана въпрос, липса на политическо съглашение, липса на изясненост кой носи политическата отговорност за поддръжката на този кабинет и неговите бъдещи решения ”, разгласи Янев.
" С цялото ми почитание към проф. Габровски и неговите старания, както и към това, което прави страната, и нещата се случват в пленарна зала, не желая авансово да огласявам пред медиите какво ще ни е държанието, само че ще го видите ". Това сподели във вторник пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев. То ще е консолидирано и ще е ясно за всички български жители, посочи Янев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР