Български възход на Стефан Янев се регистрира в Централната избирателна

...
Български възход на Стефан Янев се регистрира в Централната избирателна
Коментари Харесай

Български възход отива на изборите за двоен резултат


" Български напредък " на Стефан Янев се записва в Централната изборна комисия (ЦИК) за предварителните парламентарни избори на 2 април с 4092 подписа. Надявам се, че ще влезем в Народното събрание с двойно по-добър резултат от предния, пожела си Янев пред публицистите.

Намерението ни е да продължим това, което демонстрирахме в 48-то Народно заседание - разговор, разговор, разговор. На българските жители им е нужна убеденост, че политическата класа е в положение да води този разговор, да търси взаимоотношение в полза на българите, в полза на хората, в полза на предложение на решения, които ги интересуват, в полза на предвидимост в нашето общо бъдеще, бъдеще на развиване, на триумф, тъй че всеки един български жител да е гордее, че е българин на всички места по света, само че най-много в своята татковина Република България, изясни някогашният длъжностен министър председател.

На въпрос дали от " Български напредък " водят диалози за предизборна коалиция с Вътрешна македонска революционна организация, той уточни в утрешния ден от партията ще излязат с декларация, в която ще призоват политически партии, цивилен сдружения и хора, които имат предпочитание да се включат в тяхното изпитание за разговор и внасяне на разсъдък в българския политическия живот, да заповядат. Водим градивни диалози. Можем да намерим разнообразни практични решения по какъв начин да вървим дружно напред, сподели Стефан Янев.

Запитан дали има партия, с която не биха преговаряли в идващото Народно заседание, Стефан Янев не мисли, че задаването на червени линии е работлив диалог. Това е проблем, който би трябвало да преодолеем като общество. Червените линии не водят до работливост, не водят до разговор, който е в положение да даде решени. Всички в политическото пространство би трябвало да се смирим и да търсим метода за търсенето на салда и предлагането на решения, а не да чертаем нови и нови червени линии и да опасяваме да седнем намерено да си приказваме. Сядаме и приказваме намерено с всеки, който пожелае, безапелационен бе водачът на " Български напредък ".
 Бивши хора на Слави вършат коалиция с още 4 партии, не изключват и ГЕРБ, и Движение за права и свободи
Бивши хора на Слави вършат коалиция с още 4 партии, не изключват и ГЕРБ, и Движение за права и свободи

Ако на Политическа партия и Демократична България не им доближават нужните гласове, новата групировка би преговаряла с тях
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР