Български снайперист впечатли със своите уникални изстрели в по време

...
Български снайперист впечатли със своите уникални изстрели в по време
Коментари Харесай

Български снайперист с рекорд на учение на НАТО

Български снайперист впечатли със своите неповторими изстрели в по време на обучение на НАТО в Германия. Ефрейтор от Хасково показва невиждани умения, като е сложил връх с изстрел по цел от километър и половина без опора на оръжието.

Снайперистът посочи, че това се е случило отвън спортната част. „ Получих доста положителни мнения, задграничните сътрудници ме поздрави за изстрела.

Щастлив съм за признанието “, съобщи ефрейтор Крум Хаджипетков пред NOVA.

Според него за сходен връх е необходим голям кураж. „ Важно е да вярваш в себе си и във опциите си, другото е математика и подготовка “, добави още военният. По негови думи вятърът оказва най-голямо въздействие при стрелбата и полета на патрона, само че земното въртене също има значение.

Първата цел в живота на снайпериста е била капачка от бутилка, когато е бил дете.

Той е проявявал интерес към това занятие още в ранните си години. „ Оръжието е извънредно огромна отговорност. Това не е играчка и би трябвало да се употребява единствено в случай че се наложи “, безапелационен беше Хаджипетков.

Ефрейторът желае да осъществя план, в който да оказва помощ на деца с церебрална парализа, които желаят да се научат да стрелят.

Още по тематиката вижте във видеото
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР