Български шофьор на камион предупреди своите колеги за крадци в

...
Български шофьор на камион предупреди своите колеги за крадци в
Коментари Харесай

Тираджия: Тези ме обраха, докато наливах нафта! Внимавайте

Български водач на камион предизвести своите сътрудници за крадци в Румъния. По думите му апашите са локални жители, само че с автомобил с български регистрационни номера.

Тираджията е прикачил и фотография на автомобила им - БМВ.

" Внимавайте на паркингите, посока Надлак. Току-що тази кола (б.а БМВ-то) с българска регистрация, които са румънци, ме ограбиха, до момента в който сипвах нафта. Нека повече хора ги видят. Пазете се! ", написа лидерът с прякор Пеле.

Негови сътрудници са сюрпризирани, че мъжът ги е оставил да се измъкнат, откакто ги видял. 

От обявата не излиза наяве подаден ли е сигнал до органите на реда.

Други пък са разтревожени, че българските номера, употребявани от румънци, способстват за неприятното име на страната ни в Европа.

" Ако спрете да им продавате коли с българска регистрация, тогава ще спре цяла Европа да се оплаква от нас българите. Защото румънците вършат какво ли не и след това всичко остава на нас българите като черно леке! Бил съм очевидец самия аз един другар ми сподели, че българин просел на центъра във града където пребивавам. Отивам аз: Здравей, по какъв начин си? Той ми приказва ми на румънски. Питам го на немски за какво сподели че е българин - смее се! ", разяснява Дженгиз Али.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР