Български родители и техен приятел сърбин ще бъдат съдени затова,

...
Български родители и техен приятел сърбин ще бъдат съдени затова,
Коментари Харесай

В Италия съдят български родители, отвлекли сина си гей

Български родители и техен другар сърбин ще бъдат съдени по тази причина, че отвлекли в град Падуа сина си педераст, с цел да го пратят принудително в България за да го " превъзпитат ". Историята на българското семейство датира отпреди 4 година, само че едвам в този момент стига до правосъден развой в Падуа, споделя в. " Матино ди Падова ", представен от " 24 часа ".

Според всекидневника 44-годишните в този момент български съпрузи се заселили в Италия преди десетина години и в този момент живеели в Сан Джовани Лупатото, в региона на Верона. След като преди време разбрали, че синът им студент е педераст и живее дружно с приятеля си и с други двама съквартиранти в общ апартамент, решили да създадат всичко допустимо, с цел да разтрогнат връзката Затова дружно със фамилен другар сърбин решили да го отвлекат принудително от жилището му и да го транспортират до България, или по-точно до родственици от черноморко населено място, чието име не се прецизира от вестника.

" Наказателната " акция на българските родители имала три цели - да разделят сина си Д. от приятеля му Н., да измият " петното ", лепнато на фамилията им поради гей връзката, и да го " превъзпитат ". Според вестника едвам в този момент прокурорът по делото Серджо Дини е завършил следствието и то ще се преглежда в съда. Обвиненията към майката и бащата са за похищение на човек, домашно принуждение и многократни пострадвания.

Според " Матино ди Падова " синът на българите се срещнал с бъдещия си " избраник " в жилището, в който живеел с други студенти. Любовната връзка сред двамата се разгоряла незабавно. Първоначално родителите на българския студент се правели, че не виждат нищо. По-късно обаче, откакто разбрали, че не могат да одобряват обстановката, решили да реагират.

На 16 май преди 4 година двамата родители и приятелят им звъннали на жилището, където живеел синът. Той им отворил, без да подозира какво го чака. Приятелят Н. бил прикрепен принудително в един ъгъл. Когато се опитал да се притече на помощ на българския си другар, бил застрашен със гибел и пестник в лицето

Синът Д. пък бил обездвижен принудително, след което бил влачен по стълбището и претрупан в една кола, която отпрашила с гневна скорост. Оттогава от българския студент нямало повече никакви новини.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР