Български производители и преработвателни предприятия могат да извършват директна доставка

...
Български производители и преработвателни предприятия могат да извършват директна доставка
Коментари Харесай

Онлайн доставките на месо улесняват клиентите

Български производители и преработвателни предприятия могат да правят директна доставка на пресни артикули на адрес по време на изключителното състояние. Списъците с компаниите, на които се дава опция за това са оповестени в интернет страницата на Българската организация по сигурност на храните, а самодейността има за цел да улесни потребителите. Те касаят производителите на първични материали от скотски генезис, месо и месни артикули, плодове и зеленчуци, както и посевен и посадъчен материал. В единия от описите, измежду общо 18 месопреработвателни предприятия в страната, попадат три компании, които създават и продават свинско месо в Пазарджишка област. Една от тях е със седалище в село Варвара, община Септември.

Фирмата ни е на пазара от дълги години, имаме затворен цикъл и всички нужни разрешителни да предлагаме нашата продукция и е обикновено да сме в този лист, означи Златка Папазова от отдела за онлайн продажби на месопреработвателното дружество, което има 12 търговски обекта в страната, в това число в Пазарджик и Пловдив.

По думите й има огромен интерес към онлайн доставките, защото множеството клиенти са изразили терзанията си да излизат при въведените ограничаващи ограничения против разпространяването на ковид.

Когато настъпи изключителната обстановка, клиентите ни споделяха, че се тормозят да излизат, само че успяхме да реагираме и ги въведохме доставките на адрес. Процесът е доста елементарен и всеки може да поръча през уеб страницата на компанията, до момента в който си стои у дома, като употребява компютър или мобилен телефон. Възрастните хора, които не употребяват интернет могат да се обадят по телефона и по този начин да поръчат питателните артикули, които желаят да им бъдат доставени, посочи Папазова.

Тя съобщи, че от началото на изключителното състояние работят на цялостни обороти. Работниците, които са над 200, не са излизали в отпуск - заплатен или неплатен. Отлив на клиенти няма, сподели още Папазова. Около Великден е имало към 200-300 поръчки за доставки на месо.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР