Български професор произвежда генератор, с който твърди, че е възможно

...
Български професор произвежда генератор, с който твърди, че е възможно
Коментари Харесай

Българско изобретение в борбата с COVID-19?

Български професор създава генератор, с който твърди, че е допустимо антивирусно отнасяне на въздуха в наличието на хора

Българският професор Жеко Ганев създава генератор, с който твърди, че е допустимо антивирусно отнасяне на въздуха в наличието на хора. Според изобретателя по този начин може да се прочистват пространства в лечебни заведения и други огромни пространства, което ще направи COVID-19 некадърен да се прикрепи към здрави кафези.

„ Коронавирусът е приблизително резистентен и в природата се унищожава от гръмотевични стихии, когато атмосферата се насища с озон. Затова чакам, че при първите атмосферни разстройства COVID-19 ще стартира да понижава ", счита проф. инж. Жеко Ганев.

„ Самият озон не въздейства непосредствено върху ковид. Атомният О2, на който се разлага озонът, деактивира този вирус и то за доста малко време. Нашият принос е в това, че ние създадохме първата система в света, която генерира хибриран озон. Заболяването се убива в границите на 15 минути ", изясни хипотезата си инж. Ганев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР