Български пощи умишлено са бутани към фалит през последните 10

...
Български пощи умишлено са бутани към фалит през последните 10
Коментари Харесай

Пощите умишлено са бутани към фалит заради апетитни имоти |

" Български пощи " съзнателно са бутани към банкрут през последните 10 година поради апетитните парцели, които има държавното сдружение.

Това изрично мнение изрази новият изпълнителен шеф на пощите Богдан Теофанидис пред бТВ.

Той даде образец с парцел в Пампорово, благосъстоятелност на сдружението, който е предан чартърен.

" Леглова база от към 80 индивида, заведение на първия етаж. Наемът, който плаща фирмата на страната през „ Български пощи “, в действителност е 2320 лева на месец в сезона за цялата постройка ", уточни Теофанидис.

По думите му сдружението употребява еднакъв оценител през последните 10 г. 

" Български пощи " би трябвало да излязат на облага. Структурата е такава, че те имат изключително огромна клонова база, имат извънредно доста експерти ", изтъкна  новият началник и добави, че всички участници на пазара биха се радвали сдружението да се върне мощно и на куриерския пазар, където са растежът и парите, " тъй като всеки печели от повече конкуренция ".

Теофанидис изясни, че на чиновниците са изплатени 70% от заплатите заради две аргументи. Първата е хакерската атака, която е засегнала и системите за пресмятане и заплащане на възнагражденията.

" Втората е тъй като, когато касовият модул пада, е доста мъчно за " Български пощи " да имат доходи, тъй че да се разплаща със чиновниците ", изясни Богдан Теофанидис.

Но даде дума разликата от 30% да бъде изплатена на хората.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР