Български пощи стартират нова международна куриерска услуга в партньорство с

...
Български пощи стартират нова международна куриерска услуга в партньорство с
Коментари Харесай

Български пощи стартират нова услуга

Български пощи започват нова интернационална куриерска услуга в партньорство с Международната пощенска корпорация IPC посредством мрежата " ИНТЕРКОНЕКТ ". Това ще разреши на клиентите на Български пощи да изпращат колета до 30 страни в Европа при извънредно положителни пазарни условия.

Пратките могат да бъдат с тегло до 30 кг., а срокът на доставката е сред 5 и 7 дни, според от страната адресат, като застраховката в размер до 450 евро е включена в цената. Осигурена е опция за избор на метода на доставка разполагаем в страната на предназначение - до адрес на получателя, до офис или до автомат за (ако е налична тази опция). Пратките ще могат да бъдат изпратени посредством всичките 2971 пощенски станции или със поръчка на пощальон от адрес на изпращача. На уеб страницата на Български пощи има алтернатива за тяхното следене от потребителите в действително време. Електронните магазини могат да се възползват от опцията за интеграция и редица спомагателни услуги като авансово връщане на пратките с улеснен режим и търговски отстъпки.

От ценоразписа на Български пощи е видно, че най-скъпо ще излиза изпращането на артикули до Кипър и Франция: таксите за 30-килограмова пратка са надлежно 230 лева и 218 лв.. Най-евтино ще се изпращат колета до Румъния и Полша: таксите за 30-килограмова пратка са надлежно 69 лева и 76 лв.. Пратки над 20 кг. до Швеция няма да може да бъдат изпращани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР