Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев коментира предстоящия си

...
Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев коментира предстоящия си
Коментари Харесай

Кубрат Пулев даде интервю на английски преди мача с Богдан Дину

Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев разяснява идния си мач с Богдан Дину в ранните часове на неделния ден. Този мач можете да гледате в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA.
 Кубрат Пулев за идния си противник: Вече го изкъртих един път
Според Кобрата, румънецът е доста мощен противник, само че той е подготвен да го победи. В момента той се готви в Лас Вегас и разкри какво му харесва в Града на изкушенията, като призна, че няма доста време да се отдаде на тях поради натоварения си с тренировки график.

" Това е първият ми професионален мач в Съединени американски щати, само че преди седем години съм имал мач в Чикаго като дилетант. Чувствам се доста добре. Лас Вегас е доста хубав и забавен град, доста ми харесва, тъй като има толкоз доста хора, международен е, подготвителният ми лагер е тук, има една от най-хубавите зали. "

" Всичко ми харесва тук, само че нямам доста време, тъй като всеки ден упражнявам, по няколко пъти дневно освен това. Само някои съботи почивам, само че тогава излизам единствено с другари или брат ми да попазаруваме, да похапнем на открито. "

" Любимата ми храна е месо, салата, тук има доста хубава храна и ми харесва. Не хапвам доста пица, тъй като не е добра за мен, само че тук има страхотни места за ястие в Лас Вегас. Най-важното е да си благополучен, мен боксът ме прави благополучен. "

" Имам доста добър спаринг-партньор тук, споделя се Рафаел Зумбано-Лав, всеки ден е тук. Има хора, които споделят, че ще са тук да се боксираме, само че не идват. Затова доста обичам Зумбано, тъй като той постоянно е с мен. "



" Опонентът ми не е лек, мисля, че има 18 борби и единствено една загуба. Силен и рисков е, само че аз съм друго " равнище " (бел. ред. сподели го на български), друга класа. Ще бъде един забавен мач и значимото е постоянно да сме щастливи ", съобщи Кобрата и се закани на хегемона в тежка категория Антъни Джошуа. Според него може да има мач сред двамата до една година и той може да го нокаутира.

" Сега е доста забавно в тежка категория, тъй като се върна Тайсън Фюри, Уайлдър е мощен. Има прекалено много мощни боксьори, а не както беше преди, единствено Кличко да държи всичко. Аз в този момент съм наложителен кандидат на Антъни Джошуа и би трябвало да се бием. "

" Мисля, че Антъни ще бие с лекост Джарел Милър. Аз имам обезпечен мач с Джошуа, тъй като съм №1 в IBF. Може би тази, може би идната година ще се срещнем. Точно в този миг съм доста мощен и съм доста добре механически, доста съм интелигентен, това е доста значимо за огромния кръг. "

" Според мен, нуждая се единствено от добра подготовка, добър спаринг-партньор и по-късно мога да срещна Джошуа. Виждам грешките му, тъй като всеки човек прави такива - дали дребни, дали огромни. Виждам ги, ще му ги покажа на кръга и светът ще види, че съм най-хубавият. "

" По-добър съм от Джошуа, тъй като механически съм доста добре, пресирам, мощен съм. Той не е Железният човек, а това е бокс. Един удар е задоволителен и е доста значимо, когато се бием, да се обръща внимание на дребните елементи. Затова съм по-добър. Защо да не го нокаутирам? ", показа Пулев и разяснява боксовото представление на предходната година Фюри-Уайлдър.

" Не мисля, че Уайлдър и Фюри ще имат реванш, тъй като той е доста рисков и за двете страни и никой не би желал да загуби. Дионтей Уайлдър ще има мач с Доминик Бризийл, което е просто като един мач на шах. Няма да е толкоз сериозен и същински. Трябва да има реванш с Фюри. Не знам за какво Уайлдър не желае реванш с Фюри. "

" Първият мач беше за Фюри, тъй като от самото начало беше по-добрият. Но с този нокдаун най-после нещата се трансформираха. Мисля, че в идващ мач Фюри ще победи, когато този мач се случи. Шансовете им са 50:50 въпреки всичко, тъй като са страхотни бойци ", показа Кобрата и най-после изрази подготвеност да срещне Фюри.

" Аз съм подготвен да се удрям с всеки боксьор, подготвен съм да се срещна и с Тайсън Фюри. Той има същия жанр като Хюи Фюри, единствено че не е толкоз елементарен противник ", съобщи Пулев пред NBS. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР