Българската земя, не била за всеки. Това на практика е

...
Българската земя, не била за всеки. Това на практика е
Коментари Харесай

Полицията „разпредели“ териториите на протеста в Росенец

Българската земя, не била за всеки. Това на процедура е обстановката, откакто полицията не разреши на жителите, проведени в обществените мрежи (днес в 11 ч. ) да стигнат до парк Росенец по суша и по море. Хиляди хора, не бяха позволени до от дълго време засипания с трошляк плаж в парка. За разлика от други, които към този момент се бяха настанили и съвсем окупирали региона. Става въпрос за симпатизантите на Движение за права и свободи, които още нощес дойдоха от всички краища на догановите владения, с цел да бранят своя почетен водач – Ахмед Доган.

С претекста да не се разрешат екцесии, митингът на хората, тръгнали да защитят бреговата си линия от безобразията, гарантиращи „ сигурността “ на Доган ", бяха преместени пред...общината в Бургас.

Полицията не скри, че на място към този момент има друга протестираща група и това е и повода да не позволява жители до плажа.

Искаме да ни се даде политическо пояснение за какво този митинг беше осуетен по този метод. Нека хората да не вземат участие в никаква ескалация - извънредно значимо е това. Призоваваме хората да се реалокират пред общината. Нашият проблем е със жандармерията и политическото управление в страната, която обслужва Движение за права и свободи. Вждаме го това ", това съобщи водачът на Демократична България - Христо Иванов.

Кой и по какъв начин дефинира мястото на двата митинга и по каква "формула " ги „ разпредели “ през днешния ден, сигурно е отговор който управниците ни би трябвало да дадат незабавно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР