Българската верига супермаркети ФАНТАСТИКО е победител в две категории на

...
Българската верига супермаркети ФАНТАСТИКО е победител в две категории на
Коментари Харесай

Признание за екипа на „Фантастико груп“

Българската верига супермаркети ФАНТАСТИКО е победител в две категории на влиятелните Progressive Awards, които се провеждат от списание „ Progressive “. Събитието, което отличава най-хубавите компании, артикули и акции за обществена отговорност в бързооборотния бранш в България, се организира в четвъртък вечер в Интер Експо Център в София. Тази година за премиите се състезаваха 52 финалисти в 16 категории.

ФАНТАСТИКО ГРУП беше отличена в категориите „ Най-добър Локален Ритейлър - Западна България “ и „ Най-добър план за обществена отговорност “ за акцията „ Направи положително “. Така компанията към този момент е притежател на 8 награди от влиятелния конкурс. Постиженията на ФАНТАСИТКО са високо оценени за пета поредна година при гласоподаване, траяло месец и половина, измежду мениджъри на компании от бързооборотния отрасъл.

„ Финалистите в тазгодишното издание на Progressive Awards са най-големите и сполучливи компании, потвърдили се през 2022 година и точно те са тези, които задават трендовете и дефинират развиването на FMCG бранша в България. А несъмнено най-големият печеливш е крайният консуматор “, съобщи Христина Аспарухова, изпълнителен шеф на сп. „ Progressive ” пред bTV Новините.

ФАНТАСТИКО продължава да развива ефикасен, конкурентен и резистентен бизнес посредством модернизиране на комерсиалните си обекти, вложения в ново съоръжение, високи стандарти на работа, създаване на преданост и доверието на над 100 000 клиенти, които пазарят в супермаркетите от веригата всеки ден, както и на над 1000 производители и снабдители, които избират ФАНТАСТИКО за собствен сътрудник. Това са част от аргументите компанията да бъде отличена в категорията „ Най-добър Локален Ритейлър - Западна България “.

За своята обществено виновна самодейност „ Направи положително “ ФАНТАСТИКО ГРУП беше отличена и в категорията „ Най-добър план за обществена отговорност “. В рамките на тази самодейност всяка година компанията поддържа уязвими групи от обществото, деца и младежи в риск, планове в региона на опазването на здравето, образованието и културата. През 2022 година в границите на самодейността „ Направи положително “ са обезпечени над 700 000 лева за разнообразни дела, подкрепени от ФАНТАСТИКО и клиентите на комерсиалната верига. А за последните 5 години общата сума, дарена от компанията и клиентите й, е 3 747 432 лева, демонстрират отчет, направен със съдействието на „ Прайсуотърсхаус Купърс България “.

„ Подкрепата за локалните общности, деца и фамилии в риск, планове в културата постоянно са били значима част от нашата активност. Ето за какво тази година поставихме началото на най-голямата обществено виновна самодейност на ФАНТАСТИКО - програмата " Фантастико до теб ". Щастливи сме, че още при първата конкурсната процедура за финансиране, получихме 260 плана от цялата страна. Това ни стимулира всеки ден да надграждане напъните за поддръжка там, където има потребност “, съобщи по време на награждаването Даниел Деянов, шеф „ Продажби “ във ФАНТАСТИКО ГРУП.  

Стартът на „ Фантастико до теб “ беше даден в края на април. В рамките на тази самодейност специфичен фонд ще финансира планове в 6 основни за обществото ни области – обучение и култура; здравеопазване; поддръжка на уязвими групи; обществено предприемачество; спорт; околна среда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР