Българската следа“ във взривилия се камион на Кримски мост е

...
Българската следа“ във взривилия се камион на Кримски мост е
Коментари Харесай

Весела Чернева: „Българската следа“ във взривилия се камион е кьорфишек, целящ създаване на страх и паника

„ Българската диря “ във взривилия се камион на Кримски мост е следващата дъвка, да бъде сплашено и паникьосано българското общество. Не може всеки фишек да основава такава суматоха. Това, което се случи в Украйна, в действителност беше същински ужасно. И ние вместо да приказваме за това, се занимаваме с измислени неща. Това разяснява в ефира на Нова ТВ Весела Чернева, консултант на някогашния министър председател Кирил Петков.

Ние не би трябвало да се опасяваме, да - обезпокоени, загрижени да сме. И тук идва огромният въпрос – имат вяра ли българите на институциите, че могат да се оправят с тази агитация. Затова считам, че българските политици и институция би трябвало да кажат, че няма аргументи да се опасяваме. Ние сме в един алианс, който ни дава сигурност, посочи Чернева.

Според някогашният посланик Милен Керемедчиев тази история е съшита с доста беди конци. Но това, което е рисково в тази ситуация, че антинатовската реторика на Русия беше пренесена в България и това не е инцидентно.

След като падна държавното управление на Петков, по какъв начин се задейства Митрофанова. Тоест, ето ние още веднъж възвръщаме нашите положителни връзки. България е избрана като неприятелска страна, а ние продължаваме да се извиняваме. Освен това, българските евродепутати гласоподават за помощ за Украйна, а нашето държавно управление отхвърля да дадем военно оръжие…Крайно време е да се каже ясно – поддържаме ли военно Украйна или не я поддържаме. Защото такава политика довежда до всеобща неуравновесеност измежду хората, акцентира на собствен ред някогашният посланик.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР