Българската състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн ще представи почти

...
Българската състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн ще представи почти
Коментари Харесай

Боряна Калейн с ново съчетание на бухалки на Световното по художествена гимнастика в София

Българската състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн ще показа съвсем напълно ново комбиниране на бухалки на Световното състезание в " Арена Армеец " в София.

" Направихме промени в съчетанията, които бяха неизбежни, с цел да се увеличи оценката за компликация. Най-много промени има в съчетанието на бухалки, то е съвсем ново ", сподели Боряна Калейн.

Българската националка получи премията за състезател номер 1 на месец юли в анкетата на спортните редакции. Тя получи 14 гласа, откакто завоюва злато на обръч и сребро на лента на Световните игри в Съединени американски щати.

Боряна Калейн ще взе участие дружно със Стилияна Николова на Световна купа в Клуж (Румъния) от 26 до 28 август. След това двете индивидуалистки ще ни показват на шампионата на планетата в София от 14 до 18 август.

" Подготовката за Световното състезание върви доста добре. Състезанията в България постоянно са по-различни, тъй като отговорността е по-голяма ", показа още Калейн.

В края на седмицата двете индивидуалистки ще вземат участие демонстративно на интернационалния шампионат за приз " Жулиета Шишманова " в Бургас.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР