Българската прокуратура има интерес делото за фалита на КТБ да

...
Българската прокуратура има интерес делото за фалита на КТБ да
Коментари Харесай

Радан Кънев: Прокуратурата има интерес делото КТБ да не стигне доникъде

Българската прокуратура има интерес делото за банкрута на КТБ да не стигне до средата. Тук става въпрос за едни жестоки свински вътрешности, заплетени преди десетилетия. Така зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев разяснява старта на делото "КТБ ".

Той уточни, че българската прокуратура има първокачествен интерес нищо да не се разбере. И добави, че това, което се случи през КТБ се случва всеки ден, само че в по-малки размери посредством публичните поръчки.

Кънев показа вижданията си и за обвиняванията на прокуратурата против някогашните министри от "Реформаторския блок " - Даниел Митов, Николай Ненчев, Петър Москов и Трайчо Трайков. "В случая българската прокуратура обслужва непознати външно-политически ползи. Тя играе клон на съветските секрети служби ", счита Радан Кънев.

Според него тези обвинявания били "очевидна акция на непознати секрети служби, работещи през българската прокуратура и български медии ". Зам.-председателят на ДСБ счита също по този начин, че "заплахата за българската национална сигурност е в това, че у нас значими институции обслужват непознати ползи, че България е с разградени институции ". По негови думи властта и персонално министър председателят се възползвали интензивно от тези медии и подкрепяли абсолютно тази прокуратура.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР