Българската поп рок група Innerglow издаде новия си видеоклип към

...
Българската поп рок група Innerglow издаде новия си видеоклип към
Коментари Харесай

Innerglow с първи концерти зад граница

Българската поп рок група Innerglow издаде новия си видеоклип към песента “Satellites”, а премиерата му съответства и с първите концерти на триото отвън границите на България, заяви БГНЕС.

В песента, на която е кръстен дебютният албум на Innerglow, групата пее за свързаността сред всички хора и култури по света, даже за тези, които наподобяват най-далечни и разнообразни от нас.

Видеото пресъздава едно пътешестване, което стартира от България и минава през целия свят, с цел да приключи още веднъж у нас. Клипът е изпълнен с красиви пейзажи от България и света, а оператор на българските фрагменти, снимани с дрон, е Даниел Петров.



Във видеото момчетата от Innerglow са със особено облекло по концепция, дизайн и направа на българската фешън марка L’EICNÉCRA.

Innerglow са все по този начин дейни на концертната сцена освен у нас, само че към този момент могат да се похвалят с изяви и отвън България. Миналата седмица тримата отпътуваха за първите си концерти онлайн в Германия, където станаха част от фестивала DONAUFEST 2022 в град Улм. Момчетата се показаха повече от отлично и съумяха да съчетаят концертите си там с музикален лагер, дружно с още 5 групи от разнообразни страни. След завръщането си в България, тримата ще зарадват и софийската аудитория с концерт на 21 юли в “Маймунарника”.

Дебютният албум на Innerglow, “Satellites”, се появи в края на предходната година и беляза един повсеместен първи стадий от развиването на групата. След премиерата на албума, която бандата означи с огромен концерт в София, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков го показаха с мини турне из страната. През пролетта Innerglow се включи в благотворителен концерт в интерес на бежанците от Украйна дружно с Maze Hunters, а това лято им следва присъединяване в първото издание на поп феста в Елин Пелин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР