Българската национална телевизия ще излъчва в реално време сигнал от

...
Българската национална телевизия ще излъчва в реално време сигнал от
Коментари Харесай

МС ограничава достъпа на медиите, БНТ ще излъчва брифингите наживо

Българската национална телевизия ще излъчва в действително време сигнал от всички брифинги в Министерски съвет от през днешния ден, 17 март 2020 година, разгласи държавният пресцентър.

Българска национална телевизия ще дава този сигнал за свободно прилагане на всички останали медии в Република България посредством спътник и в HD формат.

За представителите на интернет основаните медии Българска национална телевизия ще излъчва брифингите на уеб страницата си и стрийминг сигналът ще може да бъде прихващан от платформата на ЕВОЛИНК. Освен това представителите на организациите ще могат да продължат да излъчват онлайн през телефони, а на радиата - през диктофони.

Българска национална телевизия ще употребява за лъчение спътник Hellas Sat4, 39 градуса изток, отвесна поляризация, периодичност 111MHz, 5000 simbol rate. Линкът за стриймване ще бъде разгласен навреме.

За отразяване на брифингите, провеждани в Министерския съвет, ще бъдат допускани единствено кореспонденти от всички медии, считано от през днешния ден, 17 март 2020 година, допълват от пресцентъра. Снимки от брифингите също ще бъдат предоставяни на всички медии по мейл и ftp сървър само от формалния фотограф на Министерския съвет. Екипът на Правителствената осведомителна работа моли репортерите, които ще отразяват брифингите, да идват в Министерски съвет със защитни маски. Мерките се вкарват връзка с изключителното състояние в Република България и предвид на рекомендациите на Националния действен щаб за ограничение на скупчването на хора на едно място и обезпечаването на обществена отдалеченост на обществени места.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР