Българската национална телевизия се опозори това лято. Без сутрешен блок,

...
Българската национална телевизия се опозори това лято. Без сутрешен блок,
Коментари Харесай

БНТ се опозори покрай трагедията с автобуса! Ще помолят ли Делян да махне Емил

Българската национална телевизия се опозори това лято. Без утринен блок, настоящи мнения и разбори. Това е срам за национална медия! Обществена, съгласно някои наивници. Програмният шеф Емил Кошлуков си сграбчил шапката и отпраши на по(п)чивка.
Сал „ По света и унас “ мъждука в потъналата в мрак медия. Нито срутва в Търговския указател, нито драмата с животните в Странджа, жертвите по пътищата, пороите, свадите по морето и прочие бяха отразени отвън „ По света и у нас “. Въртене на остарели ленти, излъчвания и сериали от нафталина.

В неделя, 27 август, Българска национална телевизия излъчва от 08.00 ч петоразряден сериал „ Гласувайте за Беки “. Беки… Тия в Българска национална телевизия в действителност са полудели. По бТВ и Нова тв в това време вървят изключителни студия за драмата с авариралия рейс, починалите 16 души и десетки ранени. Директни включвания, блиц-интервюта, отзиви, хипотези. Как ви се коства, дали бюджетът на Българска национална телевизия от над 65 млн лв., пари на данъкоплатците, в това число на починалите, ранените и техните близки, не отива напразно? Няма образуван екип, изключително дежурство, извикани от отпуск кореспонденти. Ни-що! Важна е Беки. За началството - отмора, за феновете - междинен пръст.

Спомнете си по какъв начин още щом Кошлуков бе назначен за програмен шеф по какъв начин гръмнаха свадите един след различен. Потушаваха ги със закани и сделки. Професионалисти бяха прокудени. Други избягаха сами. Възцари се надзор от Движение за права и свободи, Пеевски и няколко тъмни фигури от ръководството. Това се вижда в профил. Служители настояват, че от вътрешната страна било още по-зле.

Генералният шеф Коко Каменаров бе пратен на втора линия. Дали му я показаха или самичък е решил да не тича против вятъра – все едно. Едно шалче, колкото и да е арт – не пази от истинки…

В Българска национална телевизия командва Кошлуков. Вече всеки го знае.

Българска национална телевизия разполага с над 65 млн лв.. Приходи от реклама – сред 6,5 – 7 млн. В малкия екран работят към 2300 души. Почти колкото в английската Би Би Си, която има бюра в над 88 страни. За CNN работят към 4000 души. Брандът на CNN е близо 6 млрд $. Българска национална телевизия има малко по-малко чиновници от ESPN, само че марката на ESPN е 17 млрд $ с доходи над 11 млрд $. Колко коства марката/брандът на Българска национална телевизия?

Какво можем да създадем като данъкоплатци? Нищо. Никой не ни бръсне за слива. Можем единствено да се надяваме някой политик, съдружник на Делян Пеевски, да го помоли да изтегли (говори се, че той го спуснал) Кошлуков. Не поради друго, а тъй като гафовете на програмния шеф се пишат на сметката му. А като се има поради какво го чака Пеевски по следствието " Магнитски " в Съединени американски щати, надали му трябват тежести като тази.

Но и Пеевски не е отговорен - ние му дадохме свободата да прави каквото си изиска. Наши 65 милиона ги плюскат безобразници, само че това не ни прави усещане. Защото сме богати или тъй като сме тъпи?

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР