Българската народна банка (БНБ) е пуснала за доставка, внедряване и

...
Българската народна банка (БНБ) е пуснала за доставка, внедряване и
Коментари Харесай

БНБ дава над 700 хил. лева за да се пази от изтичане на информация

Българската национална банка (БНБ) е пуснала за доставка, внедряване и стартиране в употреба на система за попречване на приключването на информация от вида Digital Leakage Prevention (DLP). 

Софтуерът съставлява приложение, което включва политики, процедури и технологии за попречване на приключване на данни или корист с тях. Той би оказал помощ на централната банка да се оправи с разнообразни проблеми като вътрешни закани, приключване на данни и така нататък

Според заданието трите съществени преимущества, които предлага DLP софтуерът, са да се предотврати инцидентно или злонамерено потребление на данни от крайните консуматори, да се спазят сходствата и регулаторните стандарти и да се следят сериозните придвижвания на файлове.

Цената, която Българска народна банка ще заплати за системата е 726 000 лв.. Тя включва доставка, инсталиране и настройване, внедряване и стартиране в употреба, както и гаранционна техническа и софтуерна поддръжка на системата.
 Радари по време на рецесия. Служебното държавно управление приготвя военна поръчка за 390 млн. лева Радари по време на рецесия. Служебното държавно управление приготвя военна поръчка за 390 млн. лева
Cлyжeбният ĸaбинeт пoдгoтвя cдeлĸa зa зaĸyпyвaнe нa нoви 3D paдapи зa 390 млн. лева Boeнният миниcтъp Гeopги Πaнaйoтoв cъoбщи пред ме...

Според заданието системата би трябвало да работи в действително време в въздържан и деен режим, допускащ разбор и предприемане на дейности при нарушение на разпоредбите. Системата би трябвало да може да известява при пораждане на случай по имейл и да има явен и подсъзнателен интерфейс.

Едно от главните условия за системата е тя да поддържа многообразие от платформи, върху които да работи - Windows, Mac OS и Linux, както и смарт телефони с iOS и Android.

Освен това тя би трябвало да предлага благоприятни условия за разкриване и разбор на всяко потребление (четене, модифициране, заличаване или пренасяне, бел. ред.) на чувствителни данни и да оразмерена за 850 консуматори.

Според оповестената поръчка фирмите-кандидати би трябвало да имат годен документ за управление на планове и опит най-малко 3 години в ръководенето на планове в региона на осведомителните технологии, както и най-малко 1 план, включващ доставка, внедряване и поддръжка на сходна система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР