Българската марка очила KWIAT се придържа към този цитат и

...
Българската марка очила KWIAT се придържа към този цитат и
Коментари Харесай

Покажи креативност и спечели с KWIAT


Българската марка очила KWIAT се придържа към този откъс и по традиция ще ви разреши да развихрите творчеството си във връзка Св. Валентин.

Всеки, който скицира или нарисува очила ще има опция да завоюва два чифта очила по желание от всички сбирки на KWIAT. За да участвате в играта би трябвало да скицирате или нарисувате на лист хартия очила по ваш дизайн и да напишете #seethroughна листа. След това, снимайте скицата и я качете във Фейсбук профила си, като отбележите @KWIAT или Instagram профила си, като отбележите @kwiat_eyewear и поставите #seethrough в обявата си. Не забравяйте да извършите обявата си обществена, с цел да доближи тя до уредниците.

 Покажи креативност и завоюва с KWIAT Kwiat

Авторите на трите най-оригинални скици ще завоюват по два чифта очила KWIAT по желание.

Играта стартира на 01.02.2018г. и ще продължи до 12.02.2018 година Скици ще се одобряват до 12.02.2018 година в 12:00 часа на обяд, а спечелилите ще бъдат оповестени в 16:00 часа на същата дата.

Имената на печелившите ще бъдат оповестени на формалната Facebook страница на KWIAT, а представител на компанията ще се свърже с тях, с цел да получат подаръците си преди празника. Харесайте своята премия тук.

 Покажи креативност и завоюва с KWIAT Kwiat

В месеца на любовта KWIAT също по този начин подарява седем дни, в които всеки може да закупи два чифта слънчеви очила или диоптрични рамки на цената на един. Специалното предложение е годно единствено един път в годината за дните 12, 13, 14, 15, 16, 17 и 18-ти февруари, а местата са над 150 оптики в България или онлайн платформата.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР