Българската компания за ИТ обучения Coursedot става първият партньор в

...
Българската компания за ИТ обучения Coursedot става първият партньор в
Коментари Харесай

Българската Coursedot става първият партньор на „еднорога” Pluralsight в региона

Българската компания за ИТ образования Coursedot става първият сътрудник в района на един от водачите в сектора Pluralsight
За да отбележат събитието, двете компании провеждат обществена среща на тематика „ Дали софтуерните умения са вашата суперсила или слабост? ” в Campus X в София на 27-ми ноември т.г.

Pluralsight е американска компания, която е от редките образци за ИТ „ еднорог ” (оценка над 1 милиарда долара) отвън рамките на Силициевата котловина. Компанията е учредена през 2004 година, като създава и предлага над 6000 образования в своя азбучник. През последните няколко години тя отбелязва огромен растеж, като по-рано този месец е класирана като една от най-бързо растящите компании в класацията 2018 Technology Fast 500 на Deloitte.

Pluralsight уголемява наличието си във от ден на ден райони, в това число и Балканите. Първи сътрудник на Pluralsight в района става учредената в София Coursedot, която подкрепя организирането на ИТ образования с водещи експерти. Двете компании ще си оказват помощ в обезпечаването и основаването на услуги и решения за възстановяване на ИТ образованията. Предложенията на Pluralsight и Coursedot са подобаващи както за междинни и огромни ИТ и аутсорсинг компании, по този начин и за дребни и започващи компании, които имат потребност от гъвкави форми на образование на експертите си.



„ Пазарът трансформира потребностите си непрекъснато и са нужни нови модели на образование. С това партньорство можем да отговорим на търсенето за основаване и насърчаване на софтуерни умения ”, разяснява Теодор Панайотов, изпълнителен шеф на Coursedot.



Гост на Coursedot ще бъде Томи Барлоу, шеф на Pluralsight за Европа, Близкия Изток и Африка. Той е работил с някои от международните водачи в голям брой промишлености, в това число програмен продукт, финанси, автомобилостроене, търговия и други Интересува се и от развиването на образованията и софтуерните умения. По време на срещата в София той ще приказва по тази тематика и ще даде препоръки за разкриване на „ дупки ” в уменията на чиновниците, по какъв начин фирмите вярно да подхождат към подготовката на фрагментите си и още доста други.

Срещата е на 27-ми ноември от 19 ч. в Campus X. Входът е безвъзмезден.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР