Българската компания Интерпред Партнер АД, която произвежда тоалетна и кухненска

...
Българската компания Интерпред Партнер АД, която произвежда тоалетна и кухненска
Коментари Харесай

В България работи едно от най-модерните производства на кухненска и тоалетна хартия

Българската компания Интерпред Партнер АД, която създава тоалетна и кухненска хартия с марките Zebra и Maliva, построи една от най-модерните поточни линии в страната на стойност 3.62 милиона лв..

Проектът е осъществен по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020 година, като цената на безвъзмездната финансова помощ е 1.27 милиона лв., а cъфинансирането от страна на компанията е в размер на 2.35 милиона лв..

Новата линия усилва доста продуктивността на производството от 180 на 500 метра в минута, като в това време усъвършенства потреблението на ресурсите - тишy, картон, лепило и парфюми за ароматизиране на хартията.

Новата технология за произвеждане на трипластова тоалетна хартия се базира на така наречен "гладък междинен слой ".

Освен, че прави крайният артикул по-мек и компактен, той разрешава и забележителна спестовност на запаси, изяснява индустриалният шеф на предприятието Станислав Шехинов.



Автоматизацията понижава доста и отпадъчните материали в производството, тъй че то да дава отговор на най-високите екологични правила. Работата и настройките на цялата поточна линия се правят от външна система, която ръководи целия развой и в действително време следи за възможни повреди или неточности.

Оборудването е създадено от италианската компания Фабио Перини, която е благосъстоятелност на немския тръст Кьорбер, профилиран в производството на индустриално съоръжение.



Освен на българския пазар, продуктите на Интерпред Партнер се изнасят са страни като Украйна, Мароко, Алжир, Тунис, Малта, Обединените арабски емирства и даже в Съединени американски щати и Венецуела.

Интерпред Партнер АД започва активността си през 1994 година и сега е един от водачите на пазара в България.


(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР