Българската компания Атаро клима, която е специализирана в производството на

...
Българската компания Атаро клима, която е специализирана в производството на
Коментари Харесай

Първата у нас металообработваща умна фабрика, в която са инвестирани 10 милиона, заработи

Българската компания " Атаро клима ", която е профилирана в производството на съоръжения за отопление, климатизация и вентилация е отворила нова интелигентна фабрика край Пловдив. Заводът за металообработка е работи без хора, като инвестицията в него е 10 милиона евро.

Това са удостоверили от сдружението пред " Капитал ". Според информацията при достигането на цялостния потенциал на произвеждане от фабриката ще излизат сред 6000 и 8000 тона листова ламарина на година.

Тя е снабдена с цялостна затворена автоматизирана система, която работи изцяло независимо, като е належащо единствено експерт да зададе съответна стратегия. Управлението на системата е отдалечено, става още ясно от информацията.

От " Атаро клима " възнамеряват главната част от продукцията на новия цех да бъде за експорт. За българския пазар ще бъдат до 15% от нея, а останалата част ще бъде ориентирана към страните в Западна Европа. И в този момент компанията оперира на някои пазари там, измежду които Англия, Нидерландия и Франция, както и в прилежаща Румъния.

Българският производител стартира работа през 1990 година, като за нея работят към 650 души в страната. Към момента тя има 7 офиса в България, а индустриалната ѝ база е с обща повърхност над 40 000 квадратни метра.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР