Българската кандидатура за Мондиал 2030 (Предварително по години™) България разбира

...
Българската кандидатура за Мондиал 2030 (Предварително по години™) България разбира
Коментари Харесай

Футболен ишиас

Българската кандидатура за Мондиал 2030 (Предварително по години™)
България схваща доста от футбол, а в случай че няма огромни конспирации, а то няма да има, тъй като Българска национална телевизия към този момент има предаване за мистичност и интрига - я може тая игра. А единствено след 11 години ще организираме Световното, тъй като какво са няколко милиарда държавни пари, разпределени сред другари в името на спорта.
Но това ще са едни бурни 11 години, в които ще строим игрища, ще спорим дали са издигнати хубаво и не са ли погълнати едни пари, дали ще посрещнем интернационалната футболна общественост с същински яйца в майонезата и чисти проститутки.
Ето по какъв начин ще прокипи трескавата подготовка..
2019. За всеки случай ще се строят нови игрища във всеки регионален център, като се вършат първи копки, а тук-там се вършат и секрети втори копки за всеки случай.
Реконструкцията на стадиона във Варна ще бъде отдадена на спортния министър Красен Кралев и ще бъде показан план за структура, въодушевен от гънките на главата му откъм гърба, дето са.
2020. Братя Домусчиеви ще разгласят желанието си да разширят стадиона в Разград, тъй че и той да взе участие в семейството, като скритият им коз е план за преименуване на естрада Моци на естрада Боци, в която ще дадат първокласни жилища за всички министри да си живеят.
2021. Строежът на стадиона във Варна е спрял, защото там изведнъж е изникнал голям търговски център и дискотека.
2022. България публично е оповестена за хазаин на Мондиал ‘30, защото другите страни са изпаднали в страховит колапс от прекъсването на пластмасата за еднократна приложимост, до момента в който тука си носим торбичките от софийското летище, до момента в който се скъсат, а в пластмасовите шишета кътаме ракия и вино. #стабилност
2025. Борислав Михайлов изпи.. изразходва парите за организация на Световното за лекуване на вдървен крайник, само че провежда 25 контроли на националния ни тим със страни от рода на Таджикистан, Мавриций, Американски Самоа и Северна Македония, на които да текат залози.
2027. Бойко Борисов афишира, че няма да бъде капитан на тима ни на Световното, с цел да даде път на младите
2029. България става първата страна-домакин, която не се класира на Световно състезание, защото в страната не може да се открият 11 индивида, които да могат да тичат 90 минути, без това да се дължи на неразрешените стимуланти, които взимат единствените спортуващи нещо по това време в страната - батките.
2030. Новият народен стадион в София още няма акт 16 и откриването е преместено в Пловдив, където е единственият лицензиран стадион за Мондиала, и по-точно - единствено ложите са лицензирани.
Откриването в Пловдив включва най-голямата масовка в света, като всеки български жител е извикан на база трудова тегоба да носи огради, лампи, да танцува, да готви кетъринг, да пее, да рецитира стихове на Гери-Никопол и Криско, които към този момент са с ранга на класици.
Обединеният тим на Съединени американски щати и Русия сипва полоний 210 и новичок на всички останали тимове, по малкия екран върви реалистична симулация на FIFA 30 и всички си мислят, че мачовете се играят в действителност, само че всичко е предрешено.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР