Българската хотелиерска и ресторантньорска организацията /БХРА/ искат на среща с

...
Българската хотелиерска и ресторантньорска организацията /БХРА/ искат на среща с
Коментари Харесай

БХРА иска среща с Борисов и ресорните министри

Българската хотелиерска и ресторантньорска организацията /БХРА/ желаят на среща с премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и отрасловите министри да бъдат разисквани всички незабавни въпроси, които засягат хотелиерския и ресторантьорски бизнес, оповестиха от организацията. Те упорстват това да стане най-късно до 26 януари.

Това, че този бизнес не е предпочитан за отваряне от страна на здравното министерство, не значи, че не би трябвало да бъде приоритет за кабинета, като един от главните мотори на българската стопанска система, показват от организацията.

Според БХРА би трябвало да е ясно при положение, че заведенията останат затворени или бъдат единствено отчасти отворени, какви ще са обезщетенията за бизнеса и чиновниците.

Предвид продължаващата обстановка, от БХРА упорстват обезщетенията за личния състав да бъдат увеличени от първи февруари на 100 % от възнаграждението, на което са се осигурявали, и на 30 на 100 - за бизнеса. Тази помощ би трябвало да бъде изплащана в границите на месеца, за който е, упорстват от организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР