Българската гимнастичка Никол Тодорова спечели сребърен медал във финала на

...
Българската гимнастичка Никол Тодорова спечели сребърен медал във финала на
Коментари Харесай

Никол Тодорова спечели сребро във финала на топка на световното по художествена гимнастика за девойки

Българската гимнастичка Никол Тодорова завоюва сребърен орден във финала на лента на международното състезание по художествена гимнастика за девойки в Клуж-Напока, Румъния.

Младата ни прелест, която влезе в конкуренцията с трети резултат от квалификациите, още веднъж изигра самоуверено и решително своята комбинация, за която в началото получи 28.900 точки.

От българския щаб обаче подадоха контестация и в последна сметка оценката на нашето момиче бе нараснала на 29.400 пункта, което в действителност донесе и сребърния орден за Никол.

Шампионка в конкуренцията стана представителката на Полша Лилиана Левинска, а с бронз се окичи Мишел Несторова от Узбекистан.

По този метод България към този момент имат пет медала във витрината си от втория в историята шампионат на планетата за девойки, като още през вчерашния ден

В рамките на днешния ден пък, а. До края на деня Андреа Иванова, Ева Емилова, Цветейоана Пейчева, Красимира Иванова, Габриела Пеева и Ванеса Емилова ще играят и на финала на пет топки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР