Българската гимнастичка Невяна Владинова се завърна на родна земя след

...
Българската гимнастичка Невяна Владинова се завърна на родна земя след
Коментари Харесай

Владинова пред bTV: Родната публика ни дава много сила и стимул

Българската гимнастичка Невяна Владинова се завърна на родна земя след надпреварата от Световната купа в Минск. Там родната състезателка завоюва сребърен орден със съчетанието си с лента, 10 стотни не й доближиха за бронз на бухалки, а на обръч приключи на пета позиция.

" Самото съревнование беше доста умерено, аз доста одобрявам да вървя там. Постигнах това, което желаех, несъмнено за стадия. Това е най-сполучливото съревнование за сезона. Чувствам се доста по-уверена и сигурна в себе си ", показа Владинова за представянето си в Минск.



Българската гимнастичка добави, че не е мислела за медалите, а само да свърши това, което ѝ е заложено в съчетанията. Невяна останала удовлетворена от оценката си на бухалки, макар че малко не ѝ доближи за орден и в това комбиниране.

Родната състезателка е безапелационна, че положителният резултат в беларуската столица й дава убеденост преди международното състезание по художествена гимнастика в София от 10-и до 18 септември.

За форума Владинова призна, че надпреварата пред родна аудитория е надалеч по-отговорно за състезателките, само че точно това им дава мощ да се оправят. Българката не скрива, че вкъщи е доста по-емоционално за гимнастичките да се състезават и е мотивиращо да излязат пред родна аудитория.
Сребро за Невяна Владинова в Минск Грацията донесе единственото отличие за България с осъществяването си на лента
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР