Българската делегация за Олимпийските игри в Пекин прави последни приготовления

...
Българската делегация за Олимпийските игри в Пекин прави последни приготовления
Коментари Харесай

Стефка Костадинова вярва, че олимпийската ни делегация ще се представи добре на Игрите в Пекин

Българската делегация за Олимпийските игри в Пекин прави последни мерки за началото на най-големия зимен състезателен конгрес в света, а ръководителят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпраща тима с оптимизъм.

„ Нека просто пожелаем от сърце триумф на българските олимпийци в Пекин. Вярвам, че те ще носят с горделивост родните екипи с герба и ще покажат максимума от своите благоприятни условия. Нека ги подкрепим като представители на една мощна духовно и физически нация “, сподели Костадинова в изявление пред формалната страница на БОК.

Тя напомни скептицизма, с който бяха изпратени българските спортисти в Токио през предишното лято, когато България завоюва рекордно невисок брой квоти за лятната Олимпиада, само че след това същият непретенциозен екип се прибра вкъщи с цели 3 златни медала и още куп влиятелни триумфи.

„ Желая здраве и хубави дни за участници, посетители и уредници на ХХСIV Зимни олимпийски игри. А на феновете, слушателите и читателите у нас - доста приятни безредици и страсти с изявите на международните спортни звезди и - надяваме се - с триумфите на българските олимпийци. На добър час, Пекин 2022! “, сподели още рекордьорката във високия скок.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР