Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

Ресторантьорите скочиха срещу Асен, излъгал за среща с тях

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България упрекнаха Асен Василев в неистина. Ресторантьорите показват, че министърът на финансите подвеждал обществото за фантомни срещи с сектора, само че които сякаш е била обсъждана ставката на Данък добавена стойност за сектора.



Ресторантьорите показват, че всички браншови организации, свързани със заведенията за хранене и развлечения и хотелиерството са получили покана за среща с Асен Василев преди първия тур на локалните избори. В позицията си те показват, че са дали единодушие за такава среща, само че категорично са поискали тя да се организира след балотажа, с цел да не се политизира.

СБЗ и БАЗ акцентират, че не са получили отговор, само че за сметка на това са научили от медиите, че са се срещали с министъра на финансите и даже са давали оферти. Ресторантьорите са безапелационни, че Асен Василев не се е срещал с националните представители на бранша.

Ресторантьорите адмирират запазването на 9% Данък добавена стойност ставка за заведенията. Те разясняват, че това обаче не е концепция на Асен Василев и тя не е била обсъждана със бранша.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР