Българската асоциация на рекламодателите (БАР) отваря за кандидатури петото издание

...
Българската асоциация на рекламодателите (БАР) отваря за кандидатури петото издание
Коментари Харесай

Стартира 5-то издание на конкурса за наградите на Българската асоциация на рекламодателите

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) отваря за кандидатури петото издание на състезанието BAAwards. BAAwards отличава фирмите с най-хубави и новаторски маркетингови тактики, осъществени през миналата година. Условията за присъединяване изискват акциите да са осъществени в интервала сред 1 януари 2017 година и 15 май 2018 година Участниците могат да подадат своите поръчки онлайн до 02 септември 2018 на уеб страницата на състезанието.

През тази година мотото на BAAwards е „ БАРкод на триумфа “, с което уредниците показват концепцията, че положителните маркетолози умеят да разшифроват настройките на потребителите и съумяват да намерят точния ключ към техните потребности и потребности.

Кандидатстващите бизнеси ще се състезават в 10 разнообразни категории: " Нов артикул ", " Нова услуга ", " Нова корпоративна марка, " Ребрандинг на артикул, " Ребрандинг на услуга ", " Корпоративен ребрандинг ", " Пускане на пазара на освежен артикул ", " Пускане на пазара на актуализирана услуга ", " Активиране на марка " и " Корпоративна обществена отговорност ". Асоциацията развива състезанието непрекъснато като тази година за първи път се учредява и студентска премия за план на тематика: „ Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория “. Сроковете за подаване на планове в надпреварата за студентска премия ще бъдат оповестени по-късно.

Проектите ще бъдат оценени от водещи експерти в областта на маркетинга и връзките. В състава на журито влизат: Кирил Хаджидинев (Белла), Янко Кръндаров (Интерснак), Боряна Великова (Кока-Кола), Силвия Костова (Пощенска банка), Йолита Ботева (ОМК), Венцислав Хиков (Графити-ББДО), Николай Неделчев (Публицис), Юлиян Добрев (Blue Point), Ива Димова (Ipsos), Кристиян Постаджиян (НБУ) и Христо Катранджиев (УНСС).

“В миналогодишния конкурс BAAwards бяха подадени рекорден брой акции - 43, което съставлява 20% растеж по отношение на 2016. BAAwards продължава да се развива и паралелно с възходящия брой поръчки за присъединяване, пораства и качеството, за което свидетелства и повишението от година на година на междинната оценка в конкурса” – сподели Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР.

Подробна информация за състезанието BAAwards – периоди и условия за присъединяване, може да прочетете на „ BAAwards 2018’ – Баркод на триумфа “.

За БАР:

Българска асоциация на рекламодателите (БАР) е учредена при започване на 2008г. Едни от главните цели на асоциацията са повишение успеваемостта на вложенията в рекламата, въвеждане и развиване на стандарти за виновна и етична връзка към потребителите.

Мисия на БАР е да предизвиква професионализма в маркетинговите връзки, да утвърждава високи професионални стандарти, да споделя българските достижения, да развива ноу-хоу и практическо образование на експерти и студенти.

От 2014 година асоциацията отличава фирмите осъществили най-успешни и новаторски маркетингови тактики през предходната година с премиите BAAwards, които към този момент се утвърдиха като нейна запазена марка.

Добрият маркетолог умее да разшифрова кода на пазара и на потребителските настройки, с цел да избере най-ефективните подходи, които водят до триумф. БАР отличава екипите, които съумяват да разшифроват пазарните трендове и потребителски настройки и да ги трансфорат в сполучливи акции, белязани с “Баркод на триумфа “- слоганът на BAAwards 2018.

Повече информация за организацията може да намерите на: http://www.baa.bg/

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР