Българската асоциация на кабелните и комуникационните оператори (БАККО) подкрепя мерките,

...
Българската асоциация на кабелните и комуникационните оператори (БАККО) подкрепя мерките,
Коментари Харесай

Сивият сектор сред кабелните оператори е около 30%, е оценката на бранша

Българската асоциация на кабелните и информационните оператори (БАККО) поддържа ограниченията, подхванати от страната, за секване на порочни практики, свързани с нарушавания на авторското право, се споделя в известие на браншовата организация откакто преди ден полицията и прокуратурата оповестиха за огромна акция против кабелни пирати.

По сигнал на огромните малките екрани управляващите откриха лъчение на телевизионни стратегии без платени права в цяла Южна България като плановете на проверяващите сочат, че единствено за три месеца три малките екрани са изгубили най-малко 10.5 млн. лева

В качеството си на браншова асоциация, която сплотява платформени оператори, с пазарен дял над 65%, БАККО показва позицията, че ограниченията подхванати от страната и органите на реда за значима крачка към нормализиране на пазара на платена ТВ, на който има към 30% сив бранш, се споделя в позицията на професионалното съдружие.

Като оператори, които работят на ярко и съблюдават законовите условия, поддържаме напъните на държавните органи да сложат завършек на невижданите практики на кражба на наличие и укриване на броя на клиентите, които обезсмислят напъните на всички оператори, които желаят да работят в изискванията на естествен конкурентен пазар.

Във връзка с изразени отзиви по отношение на " по-опасни типове пиратство ", считаме, че няма " по-добро " и " по-лошо " пиратство, както няма огромни, дребни и междинни оператори, а единствено такива, които работят на ярко и други, които работят в нарушаване на закона, се споделя в позицията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР