Българската актриса която направи пробив в световното кино с ролята

...
Българската актриса която направи пробив в световното кино с ролята
Коментари Харесай

Мария Бакалова влиза в света на Marvel

Българската актриса която направи пробив в международното кино с ролята си в " Борат 2 " и беше номинирана за " Оскар ", е новото попълнение в киновселената на " Марвел ", заяви уеб сайтът Дедлайн, представен от Българска телеграфна агенция. Според информация на авторитетното издание, Бакалова ще извърши основна роля в " Пазители на галактиката 3 ".

На екран ще забележим в звезден актьорски състав, в който се отличават имената на Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел и Дейв Батиста.
 След първото класиране за 1 клас, 460 деца ще чакат още 6 юни 2022 | Общо 10 209 деца са класирани в първото класиране за банкет в първи клас за образователната ‪2022 - 2023 година в София, оповестиха...
Ролята на Мария Бакалова, както и сюжетът на третия филм от поредицата " Пазители на галактиката ", се пазят в загадка. „ Предполагам, че би трябвало да съм сюрпризиран, че ви лиши толкоз време, с цел да го разберете. Мария Бакалова е невероятна. ", написа в „ Туитър “ режисьорът на кино лентата Джеймс Гън.

Yes yes yes, okay, I guess I should be surprised it took you guys this long to get this one. is incredible.
— James Gunn (@JamesGunn)
Българската актриса Мария Бакалова направи пробива си в международното кино, откакто английският артист и комедиант Саша Барън Коен я предложения да изиграе щерка му в " Борат 2 ". За осъществяването си Бакалова получи положителни мнения и редица награди, както и номинация за " Оскар ", напомня изданието. Премиерата на " Пазители на галактиката 3 ", режисиран от Джеймс Гън, се чака на 5 май 2023 година

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР