Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) е пазена и

...
Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) е пазена и
Коментари Харесай

Агенцията по безопасност на храните получава подкрепа от високо ниво, смята Генка Шикерова

Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) е защитавана и комфортна организация, евентуално тъй като носи доходи, сподели пред БНР журналистът Генка Шикерова, която пусна в YouTube следствие за това по какъв начин и с кого БАБХ подписва контракти за така наречен „ мобилни инсинератори “ за заличаване на скотски боклуци, които са неизползваеми в миг, в който страната ни се бори с епидемията от африканска чума по свинете.

„ Най-озадачаващото е неналичието на информация. Изчисленията, направени в следствието, са на база платени суми и контрактуваната цена за неутрализиране на боклук, тъй като от БАБХ считат, че информацията, обвързвана с това какви пари ние, данъкоплатците, плащаме за обезвреждането на трупове, по какъв начин се управлява този развой, въобще какво работят в БАБХ, харчейки нашите пари от налозите, те считат, че това не е информация от публичен интерес. Тази политика на БАБХ получава поддръжка от високо равнище, тъй като продължаваме да не я получаваме тази информация “, добави Шикерова и акцентира, че ролята на публицистите е да бъдат сериозни към властта – „ нещо, което продължава да не се схваща към този миг от хората, в чиито ръце е властта “.

Според нея това, че ще се стигне до тази рецесия, е било прогнозируемо. "Това, че цялото това нещо ще бъде вкарано в обслужване на нечий политически интерес, също беше ясно авансово. Това, което се случва, е прекосяване на граници. Доверието е изрично срутено “, сподели още Генка Шикерова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР