Българката Станимира Петрова нямаше как да бъде доволна след ранното

...
Българката Станимира Петрова нямаше как да бъде доволна след ранното
Коментари Харесай

Станимира Петрова бясна: Няма смисъл да си губя времето, нервите и всичко с бокс

Българката Станимира Петрова нямаше по какъв начин да бъде удовлетворена след ранното си отпадане от боксовия шампионат на Олимпийските игри в Токио.

а.

Българката се считаше измежду фаворитките в категорията, само че за втори следващ път отпада на най-големия състезателен конгрес на планетата още след първия си мач, сходно на игрите преди 5 години в Рио. Съдийското решение провокира много полемики, а Станимира Петрова бе толкоз афектирана след края на мача, че съобщи, че се замисля дали въобще има смисъл да се занимава с бокс.

„ Според мен аз го печелех мача, въпреки и с малко. Ще виждам мача. Не съм удовлетворена от резултата. Спорно решение на съдията. Няма значение какво е съдийството, значимо е на кой подвигат ръката. Не е моята, тъй че съдийството няма смисли. Сега в случай че ме питат, няма да се занимавам повече с бокс. Не виждам никакъв смисъл да си изгубвам времето, нервите, всичко. Пожелавам на всички мои съотборници, на всички български спортисти триумф. Дано останалите да завоюват и да не са с моята орис “, съобщи Петрова пред Българска национална телевизия след дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР