Българката Никол Паласчева, по-известна като Ника Парис, имаше огромните шансове

...
Българката Никол Паласчева, по-известна като Ника Парис, имаше огромните шансове
Коментари Харесай

Жалко! Никол Паласчева отпадна от италианския X Factor, но се закани: Това е само началото

Българката Никол Паласчева, по-известна като Ника Парис, имаше големите шансове да се трансформира в първата българка, печелила италианското издание на " X Factor ". Е, товя няма да се случи, защото тя отпадна преди полуфинала, само че, както доста добре знаем, единствените губещи са италианците.

16-годишната Никол пя No Limit, която е нейна авторска, както и Don't Start Now (на Дуа Липа) в последния си лайв в шоуто. Представи се впечатляващо, само че такива са разпоредбите на играта - все някой трябваше да отпадне и довечера това беше Никол. Тя обаче надалеч не е разочарована от случилото се.

Виж още: Щури, красиви и доста влюбени: Това са половинките в живота на звездите от " София Ден и Нощ "  

" Горда съм със себе си, хареса ми това, което направих. Много хора съжаляват за моето овакантяване, само че не би трябвало да съжаляваме за него. Това е единствено началото ", закани се Ника пред " България Днес ". Българката е желала да покаже едно - че в случай че искаш нещо в този живот, няма да го постигнеш, в случай че седиш на дивана у дома. " Исках да показвам, че всичко е възможо, в случай че го желаеме в действителност ", допълвя Ника.

Виж още: Не, не е самоубийство! Кали със скандална изповед за Денис, подправените му другари и лъжите 

Какво ѝ следва на Ника в този момент? Много работа и учене. Тя е ученичка, само че към този момент знае, че животът ѝ ще бъде белязан от музиката. " Искам да продължа да сътворявам нови части и да запиша албум, желая да пребивавам живота си с музиката и със идващите си планове ", добави тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/nika_paris_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР