Българката Ивет Горанова даде пресконференция в Пресклуб България за историческия

...
Българката Ивет Горанова даде пресконференция в Пресклуб България за историческия
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Бронзовият ми медал е голям успех, но знам, че мога и още

Българката Ивет Горанова даде конференция в Пресклуб България за историческия си бронзов орден на Световното състезание по олимпийско карате за мъже и дами в Мадрид.

На събитието участваха още президентът на Българската федерация по олимпийско карате Алексей Петров, вицепрезидентът Росалин Росалинов, старши треньорът на националния тим Ангел Стефанов и персоналният треньор на Ивет и асистент треньор на националите Ангел Ленков.

" Благодаря на всички, които са ми помогнали за този триумф. Прекарахме много тежка подготовка с моите съотборници от националния тим. Подкрепяхме се във всеки един миг. Беше мъчно и забавно съревнование. Не съм мислила за медали. Играех среща за среща. Не се натоварвах с мисли за наложителен орден ".

" Борих се до дъно. Знам, че това е огромен триумф, само че напълно действително беше да отида и до край. Трябва да си допускам, че мога, тъй като съм към момента на 18 години и може би ми би трябвало още малко опит. Каратето оказва помощ за живота. Учи на доста неща - дисциплинираност най-много. До края на живота си ще се занимавам с това нещо ".

 Страхотен триумф за Ивет Горанова на Световното по олимпийско карате
Страхотен триумф за Ивет Горанова на Световното по олимпийско карате

Ще се бори за бронзовия орден в категория до 55 кг
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР