Българката Гергана Георгиева е осъдена на 9 години зад решетките

...
Българката Гергана Георгиева е осъдена на 9 години зад решетките
Коментари Харесай

Българка пребила с щанга и чайник вдовицата на свой любовник във Великобритания

Българката Гергана Георгиева е наказана на 9 години зад решетките в английски затвор за побой и обир. Тя пребила с железен чайник, вързала и ограбила 81-годишната вдовица на известния режисьор Майкъл Уинър, оповестява "Дейли мейл ".

Гергана била някогашна държанка на Уинтър, излиза наяве по време на следствието. Любовната случка е от 1999 година, когато тя получава английско поданство, с помощта на режисьора. Тя е имала тригодишна връзка с него преди той да се ожени за Жералдин. В продължение на близо две години след гибелта му през 2013 Гергана е обмисляла закононарушението, тъй като е предполагала, че Жерладин е наследила голямото му завещание.

В мрежата към този момент е публикуван и видеоклип от камерите към къщата на семейство Уинър. На него се вижда по какъв начин българката напуща дома дегизирана с огромна шапка и тъмна перука, след което изхвърля боклука и си потегля. В къщата оставила да лежи безпомощна, в синини и рани 81-годишната бабичка Жералдин Уинър.

По време на следствието Гергана Георгиева признала, че е отмъкнала бижута за 300 000 паунда. Тя обвинила "злата магьосница " Жералдин, че умъртвила ухажор ѝ с вуду вълшебства, с цел да прибере наследството му.

Побоят над госпожа Уинтър траял над три часа, до момента в който тя била с вързани очи, а ръцете и краката ѝ били закопчани със свински опашки. Георгиева пък я млатила с чайник и желязна щанга.

Българката признава пред съда за грабежа, само че не и за побоя. Казва, че инцидентно е блъснала вдовицата. Според нея тя е трябвало да получи част от наследството, тъй като такава е била последната воля на Майкъл Уинтър.

Гергана настойчиво питала вдовицата за елмаз във формата на сърце. Ужасена старата жена и разкрила къде се намира фамилния сейф. Така Георгиева отмъкнала редица движимости, измежду които и диамантена висулка и картина на базиликата "Свети Марк " във Венеция от Франц Ричард Унтербергер.

Вдовицата Уинтър била избавена от по-тежки контузии на главата от ролки за къдрене, които била навила на главата си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР