Българката Диана Петкова сподели в интервю за БНТ, че не

...
Българката Диана Петкова сподели в интервю за БНТ, че не
Коментари Харесай

Диана Петкова пред БНТ: Не съм разочарована, мисля, че не издържах психически

Българката Диана Петкова показа в изявление за Българска национална телевизия, че не е останала разочарована, макар че не съумя да се класира за финала на дисциплината 200 метра съчетано плуване по време на европейското състезание в дребен басейн, което се организира в Отопени, Румъния.

Нашето момиче остана единствено на 19 стотни от това да попадне в първите 8 и да плува и в утрешната борба за медалите, само че след края на надпреварата призна, че не е издържала и душевен на напрежението.

" Не съм разочарована, тъй като ми остава още една дисциплинираност. Със сигурност не разпределих силите си по най-хубавия метод. На първите 100 метра не се усещах добре и по-късно пробвах да забързам, само че беше малко късно ", показа Петкова.

" Мисля, че не устоях душевен. За пръв път плавам толкоз доста полуфинали и край. Имаше огромна страст. Не мога да кажа, че дадох всичко от себе си в това плуване и това в действителност е най-тъжното, тъй като то беше по опциите ми. Имам огромни шансове на 50 метра бруст освен за връх, само че и за полуфинал ", добави българската плувкиня.

Цялото изявление гледайте във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР