Българката Десислава Тошева отново покори световните модни издания. Само за

...
Българката Десислава Тошева отново покори световните модни издания. Само за
Коментари Харесай

Новата колекция на Десислава Тошева превзе световните модни издания

Българката Десислава Тошева още веднъж покори международните фешън издания. Само за седмица новата сбирка на марката й „ Caviar couture “ откри място на страниците на множеството елитни фешън списания в Европа, в компанията на международни фешън звезди. 

Първо фанцузите от Faust Magazine отпечатаха две нейни рокли на страниците си. След това, под надпис „ най-хубавото от модата “, влиятелното френско показа извънредно цялата пролетно-лятна сбирка за 2023 година на българката. Редакторите на елитното издание демонстрираха всичките 25 рокли на Деси. В него тя бе показана дружно с величия като Christian Dior и Giambattista Valli. Преди нея на страниците на „ Фигаро “ дефилираха Ели Сааб, Шанел и Кензо.

Ден по-късно изящната сбирка на „ българката “, както към този момент я назовават в елитните фешън среди, блестна и на страниците на испанския. Няколко часа по-късно роклите на Деси разгласява и италианското издание на

През отминалата 2023 година Десислава Тошева взе участие на фестивала в Кан. Там тя впечатли стилисти и редактори от целия свят, а дизайните й се появиха три пъти на страниците на стилната библия Voggue. Забелязаха я и елитните Elle, L`officiel, Harpers BAZAAR и Vanity Fair.
Последваха предложения и участия в редица изискани елитни фешън събития по целия свят. Роклите й блеснаха на The Global Gift Gala – благотворително събитие, проведено от Ева Лонгория в емблематичния хотел Four seasons в Париж. На него гостите на церемония вечерята, които са звезди от американския и европейски елит, се включват в дарителски акции в поддръжка на благотворителни дела, облечени в рокли жанр висша мода, с които дефилират по аления килим. 

Талантливата българка бе поканена и взе участие и в най-лъскавата демонстрация в Париж – Балът на дебютантките. На него млади дами с доблестен генезис се показват за първи път в обществото с кавалерите си. Събитието е същинско елитно състезание измежду международните фешън дизайнери и е въпрос на самопризнание и авторитет да представиш собствен тоалет на него. Още по-голямо е признанието, когато дизайнът ти бъде видян и маркиран от международните фешън издания. Именно тук тоалет на Десислава бе видян и оповестен от стилната библия „ Вог “, на чиито страници се появи за трети път. 

Днес 25-годишната българка, която е ученик на един от най-елитните университети във Англия и света – St. Andrews, е засипана с предложения за участия по целия свят. Роклите й са показани в шоурум за висша мода в Париж, където като се изключи че се продават, елитни стилисти ги оферират на звезди. Предстои й поява на шоурум в самия Холивуд. И несъмнено, присъединяване на фестивала в Кан. И още доста събития, изпълнени с фешън корици, червени килими и искра на светкавици от международния фешън елит.

 desislava_tocheva_moda.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР