България заслужава Мария Габриел за министър-председател! Това пишат във фейсбук

...
България заслужава Мария Габриел за министър-председател! Това пишат във фейсбук
Коментари Харесай

Жените в ЕНП: България заслужава Мария Габриел за премиер - тя е светлината в края на тунела

България заслужава Мария Габриел за министър-председател! Това пишат във фейсбук страницата си дамите в Европейската национална партия (ЕНП).

" Тя беше там във времена на рецесия, постоянно всеотдайна, поставяйки националните ползи над всичко останало. Тя е светлината в края на тунела за по-добро бъдеще на българските жители! Призоваваме всички проевропейски и атлантически партии в България да поддържат нея и нейния кабинет ", пишат още те. 

В четвъртък фамилията на ЕНП разгласи, че твърдо застава зад Мария Габриел и против неоправданите офанзиви. Поведението от страна на водачите на Политическа партия и Демократична България е тревожно, заяви ръководителят на Европейската национална партия Манфред Вебер.

Припомняме, че министърът на финансите в оставка Асен Василев съобщи, че Мария Габриел е може би най-новото и най-красивото лице на мафията в България. Борисов изиска опрощение поради отправените обиди към нея. В сряда обаче по тематиката за опрощение Асен Василев сподели, че се извинява на Габриел като на жена, само че не и като на претендент за министър-председател, защото е направила неприемливото - да занесе на президента директория с имена на министри, които не са били известени и не са дали единодушие за присъединяване в този състав на Министерски съвет.

В четвъртък сутринта водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отпусна на Политическа партия още един ден - да помислят по какъв начин да продължат дружно и да се извинят на Габриел за обвиняванията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР