България заслужава да има министър-председател в лицето на Мария Габриел!

...
България заслужава да има министър-председател в лицето на Мария Габриел!
Коментари Харесай

ЕНП-Жени: България заслужава Мария Габриел за министър-председател

" България заслужава да има министър-председател в лицето на Мария Габриел! " Това се показва в апел на женската организация на Европейската национална партия, оповестен на фейсбук страницата на ЕНП - Жени.

" Издигаме гласа си, с цел да заявяваме цялостното си утвърждение за Мария Габриел, нашият вицепрезидент, българският вицепремиер в оставка, чиито професионални квалификации, отдадена политическа и персонална ангажираност през годините са били голямо ентусиазъм за толкоз доста дами!! ", се показва в апела на ЕНП-Жени.

" В днешно време, когато Европа предизвиква овластяването на дамите и равенството сред половете в цялостна степен, не можем да позволим езикът на омразата и сексистките мнения да подкопае престижа и достиженията, извоювани с доста старания! Ние, дамите от ЕНП, споделяме " НЕ! " на всички опити за накърняване по този метод на репутацията на един от най-успешните български и европейски политици и образец за подражателство, чието име и политически убеждения подсигуряват проевропейската и проатлантическа ориентировка на България! Гордеем се с теб и заставаме твърдо зад теб, Мария! ".

" България Ви заслужава за собствен министър-председател! ", показват още от ЕНП-Жени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР