България започна с победа с 6:3 над Хонконг участието си

...
България започна с победа с 6:3 над Хонконг участието си
Коментари Харесай

България започна с победа участието си на Световното по футбол за бездомни

България стартира с победа с 6:3 над Хонконг присъединяване си на международното състезание по футбол за бездомни хора в Кардиф, Уелс. Националите означиха 2 бързи гола още в първата минута на мача посредством Виктор Митов от столичния квартал " Христо Ботев " и капитана Иван Петров от Сливен. Съперникът им обаче не загуби хладнокръвие и съумя да изравни за 2:2.

Последваха нови три попадения за българския отбор, осъществени поредно от Иван Петров, Васил Петров и Алекси Кирилов от " Факултета ". Първото полувреме приключи при резултат 5:2 за родните национали, а през втората част двата отбора си размениха по още едно попадение, като за България още веднъж беше прецизен Алекси Кирилов.

В неделя българският отбор има единствено един мач от формалната стратегия на шампионата. Националите излизат от 19:00 часа българско време против състава на Съединени американски щати. Очаква се по-рано денем да изиграят и другарски мач с отбора на Литва. Останалите два дуела на България от предварителна група " D " са в понеделник. Националите излизат в 15:00 часа против Словения и в 19:00 часа против любимеца в групата Бразилия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР