България записа трето равенство от началото на световното първенство по

...
България записа трето равенство от началото на световното първенство по
Коментари Харесай

Ново равенство и загуба с дузпи за "Отбора на надеждата"

България записа трето тъждество от началото на международното състезание по футбол за бездомни хора, като още веднъж загуби след осъществяване на дузпи, този път против отбора на Коста Рика. В предходните два дни националите паднаха по подобен метод в мачовете си против любимците за купата в шампионата – Бразилия и Чили.
Българският " Отбор на вярата " взе точка от любимците на международното за бездомни (ВИДЕО) Националните ни стигнаха до дузпи против Чили и отстъпиха с 2:4 на Мексико
Двубоят с Коста Рика беше равносилен и стартира с попадение на отбора от Северна Америка. България съумя да изравни от дузпа, изпълнена тъкмо от капитана Иван Петров. Последваха мощни минути за националите, които поведоха в резултата с 3:1 посредством Васил Петров и Виктор Митов. Коста Рика бързо отвърна на удара и обърна резултата до 4:3 в своя изгода. Хубав гол на Иван Петров в противоположния ъгъл оформи крайния резултат 4:4.

Последва следващо осъществяване на дузпи. Вратарят Асен Трайков съумя да хване първия удар на противника, само че последваха два пропуща на българския отбор. Същевременно костариканците вкараха втората си дузпа и завоюваха 2 точки от мача, а родният " Отбор на надежата " взе една точка и от този дуел.

След изиграването на три мача от втората групова фаза на шампионата, националите имат актив от 2 точки. Утре България играе от 14:00 ч. българско време против мощния състав на Ирландия, а от 17:20 ч. излиза против Унгария. От резултатите от тези два мача ще стане ясно дали България ще играе за местата от 9 до 16 или за тези от 17 до 24 на международния шампионат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР