България записа нови две победи във втория ден световното първенство

...
България записа нови две победи във втория ден световното първенство
Коментари Харесай

Нови две победи за "Отбора на надеждата"

България записа нови две победи във втория ден международното състезание по футбол за бездомни хора в Кардиф, Уелс. Националите победиха със 7:4 състава на Съединени американски щати в мач от формалната стратегия на шампионата, а по-рано денем надиграха и отбора на Литва с 4:3 в другарски дуел.

Срещата със Съединени американски щати беше извънредно оспорвана, за което приказва и фактът, че за състезател на мача беше разгласен българският вратар Асен Трайков. Хеттрик в срещата означи капитанът Иван Петров, две извънредно значими попадения вкара Васил Петров, а по веднъж се разписаха Виктор Митов и Алекси Кирилов.
България стартира с победа на международното по футбол за бездомни хора (ВИДЕО) "Лъвовете " се постановиха с 6:3 над Хонконг
След триумфа си над американците българският отбор е с цялостен актив от 6 точки в група 4 на международното състезание и чака утрешните си мачове със Словения (15:00 часа) и Бразилия (19:00 часа), които ще се играят още веднъж на централния терен в Кардиф. Мачовете ще бъдат предавани директно във фейсбук страниците Team of Hope – Bulgaria и Sports Management Bulgaria.

Целта на другарската среща с Литва беше българският отбор да преодолее по-лесно психическото напрежение, което се появява при започване на всеки мондиал. Националите започнаха чудесно мача и означиха три безответни попадения. Резултатът беше открит от Божидар Костов и се резервира без смяна до края на първата част. Последваха два гола на капитана Иван Петров. Впоследствие литовците поеха самодейността и съумяха да изравнят за 3:3, само че си означиха автогол и дуелът приключи 4:3 за България. С положителни спасявания в мача се отличи още веднъж вратарят Асен Трайков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР