България загуби с 0:1 от Парагвай в контролен мач. Срещата

...
България загуби с 0:1 от Парагвай в контролен мач. Срещата
Коментари Харесай

България се провали и срещу Парагвай, гуараните развалиха дебюта на Дерменджиев

България загуби с 0:1 от Парагвай в надзорен мач. Срещата се игра на Националния стадион " Васил Левски ", който остана съвсем празен. Единственият гол в мача вкара звездата на " гуараните " Мигел Алмирон в 60-ата минута.

Дебютът на Георги Дерменджиев отпред на " трикольорите " няма с какво да се запомни, като се изключи че това бе 12-и мач без победа на българите. Родните национали съвсем не затрудниха вратаря на южноамериканците и закономерно записаха следващо проваляне.
 България - Парагвай, онлайн онлайн
България - Парагвай 0:1, гол на Алмирон

Вече в 11 следващи мача " трикольорите " не познават усета на успеха

Двубоят стартира с напън на " гуараните ". Алмирон опита удар още във 2-ата минута, който бе неакуратен. В 16-ата минута удар на Вийясанти не затрудни Георгиев.

" Лъвовете " проведоха отлична контраофанзива в 23-ата минута. Неделев получи топката в половината на гостите и подаде на Вандерсон. Крилото пусна извеждащ пас за Ивелин Попов, само че вратарят на Парагвай излезе прозорливо и изпревари Попето.
 Снимка 452873
Източник:

В 28-ата минута Георгиев избави рисков удар от директен свободен удар на Ромеро. Главният арбитър обаче даде заобиколен свободен удар поради непозволени дейности на играчи на южноамериканците в стената.

В 35-ата минута вратарят на българите още веднъж се намеси добре. Лескано отклони с глава топката за Ромеро. Нападателят се възползва от недоразумение сред Чорбаджийски и Терзиев и остана самичък против Георгиев. Стражът обаче се оправи.
 Снимка 452878
Източник:

Четири минути по-късно Алмирон изведе Вийясанти зад тила на Чорбаджийски, само че ударът от дребен ъгъл на седмицата бе избит.

На полувремето в игра за България влязоха Краев и Десподов, а сменени бяха Неделев и Марселиньо. Втората част стартира с два удара с глава на Густаво Гомес след центрирания от корнери, които не доведоха до рискове пред вратата на " трикольорите ".
 Снимка 452875
Източник:

В 50-ата минута Ромеро проби през центъра и стреля в левия ъгъл, само че не откри очертанията на вратата.

След час игра " гуараните " поведоха в резултата. Мигел Алмирон получи топката пред наказателното поле, пое кълбото и с акуратен удар в левия ъгъл не остави шансове на Георгиев.
 Снимка 452874
Източник:

В 62-ата минута България можеше да стигне до изравнителен гол. Краев продължи топката към Вандерсон отляво. Той центрира в наказателното поле, където Ивелин Попов от комфортна позиция не съумя да откри очертанията на вратата.

Последваха нови две положителни благоприятни условия за Парагвай, само че Георги Георгиев се оправи с удари на Риверос и Алмирон.
 Снимка 452865
Източник:

В 78-ата минута Десподов от въздиуха стреля около вратата. В края на мача Кирил с отличен пас откри в наказателното поле Краев, само че нападателят не съумя да нанесе голов удар.
 Снимка 452868
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР