България заема специално място в сърцето ми, каза в Благоевград

...
България заема специално място в сърцето ми, каза в Благоевград
Коментари Харесай

Ищар: България заема специално място в сърцето ми

България заема особено място в сърцето ми , сподели в Благоевград Ищар, която довечера излиза на сцената на South West Festival. На конференция преди началото на музикалното събитие световноизвестната певица показа, че е подготвила за публиката богат репертоар с музикални осъществявания, песни от най-новия й албум, както и кавъри на известни осъществявания на други международни звезди, изпълнени на разнообразни езици. 

Тази вечер публиката ще чуе и „ Я кажи ми, облаче ле бяло “, която ария е „ докоснала “ сърцето на Ищар в първия миг, в който я е чула. Знаете, че обичам да съчетавам култури и езици, сподели певицата и добави, че точно това ще чуе и гостите на фестивала довечера. 

Ети Зах - Ищар показа и какви са били за нея миналите две години, белязани от пандемията от COVID-19. В началото на пандемията татко й прекарва четири месеца в болница, което е направило интервала тежък за цялото семейство. Първата задача беше да се грижа за фамилията и всички проекти бяха отсрочени, само че когато всичко се възстановява, започнах да работя и да композирам нови песни, сподели Ищар в отговор на въпрос на Българска телеграфна агенция. 

Певицата уточни, че доста от проектите преди COVID-19 са се трансформирали, само че в този момент има нови хрумвания, нови проекти. За мен сцената е като О2, да бъда измежду моята аудитория, която доста одобрявам, сподели още Ищар. Новите й планове включват музика, изпълнена на гръцки, за което световноизвестната певица е почнала да учи езика. 

За България Ищар описа, че тук се усеща обичана и желае довечера да показа своята обич с публиката. Тя сподели, че има другари българи на всички места, където отива и не скри, че обича българското сирене, аромата на българската роза и усета на българския мед. 

Световноизвестната певица ще излезе на сцената на фестивала довечера от 22 часа. Началото на първото издание ще слагат Керана и „ Космонавтите “, Любо Киров и Мария Илиева. Фестивалът се провежда от Община Благоевград със съдействието на “Bulgarian life music ”. Идеята на фестивала е да срещне южняшкия характер със западната просвета, показаха уредниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР