България зае трето място в класирането по медали на Световната

...
България зае трето място в класирането по медали на Световната
Коментари Харесай

България зае трето място в класирането по медали на СК по кикбокс в Италия

България зае трето място в класирането по медали на Световната купа по кикбокс в Йезоло, Италия 

Националите ни по кикбокс завършиха присъединяване си на първата за годината Световна купа по кикбокс с актив от 24 златни медали, 23 сребърни и 37 бронзови оценки.Това отреди на страната ни третата позиция в класирането по медали от общо 43 страни участнички и 1497 състезатели. 

Първи в подреждането по оценки станаха представителите на Унгария с актив от 59 златни, 59 сребърни и 65 бронза. Втори се подредиха кикбоксьорите на Италия с 38 златни, 43 сребърни и 76 бронза. 

В последният спортен ден родните кикбоксьори завоюваха 12 златни оценки в направление татами, една  отборна купа и едно злато при ветераните. 

Носители на Световна купа в леките стилове станаха- Камен Димитров, Никола Алексиев, който е с два златни медала в жанр пойтфайтинг в две разнообразни категории. Александра Милушева също с два златни медала в жанр пойнтфайтинг в две разнообразни категории, Николая Георгиева, Дарина Цветкова, Теодор Поповски, Анелия Тодорова,Кристина Николова и Европейският първенец на кръг в жанр лоу кик от 2002г. година Тома Томов, който стана първи при ветераните. 

България в състав Христо Николов, Борис Деспотов и Теодор Поповски завоюва отборната купа при кадетите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР